Locatie:

Evenemententerrein Onstwedde:
Wessinghuizerweg 4
9591 VJ Onstwedde

Klik hier Google Maps

Zaterdag 4 april 2020 | Onstwedde | Aanvang: 20.30 uur
Boerenrock Muziekfeest

Suskes naar Boerenrock Muziekfeest in Onstwedde

Een zeer uitzonderlijke band die maar één doel voor ogen heeft: Feest maken! Het trio heeft in zijn bijna 10 – jarig bestaan met veel succes opgetreden in honderden feesttenten, loodsen, dorpsfeesten en feestcafé’s. Met een minimale bezetting wordt er een maximaal feest gemaakt.

Drie zangers, twee akoestische gitaren en een bassist die met zijn voeten drumt. Het live repertoire bestaat voornamelijk uit covers. Alles is er op gericht om feest te maken. En dat lukt de heren uitstekend. Zij wonnen inmiddels al twee keer een party award in de categorie ‘beste feestband van Nederland’. Naast covers spelen de mannen ook een aantal eigen nummers. Het lied “Melken doe je zo” was landelijk een grote hit en het is één van de eigen nummers die op het repertoire staat. De nieuwe single, die in september 2019 verscheen heet Marianne. Een verrassend feestlied over een meisje met een oud beroep die zich liggende staande weet te houden.

De Suskes brachten in de eerste week van oktober 2019 het lied "Boeren aan de macht" uit. Het lied was en is bedoeld als ondersteuning van het boerenprotest van 1 oktober in Den Haag en wat op op veel sympathie van de Nederlanders kon rekenen. Ook het lied is een groot succes: binnen een paar dagen al rond de 100.000 views op YouTube.

De Wethouders: Onvervalste Rock- en Boerenrock

De Wethouders brengen rock, zoals het gebracht hoort te worden; met een bende lol en gein!

Twee scheurende Telecasters, een zware baslijn en een stevige drumpartij. "Wij zijn ervan overtuigd dat er toch niet veel mooiers is dan je jack-plug in die versterker klappen, die stokken uit de houder trekken en het volk eens duidelijk laten horen hoeveel vermogen die units van ons produceren".

Vanaf het moment dat de eerste klanken de speakers verlaten, is de spanning weg en beult het volk mee met diverse rock- en Boerenrock platen. Elke avond is er weer één om in te lijsten. De Wethouders brengen rock- en Boerenrock , zoals het gebracht hoort te worden; met een bende lol en gein.

Evert Baptist

Nadere introductie overbodig. Wereldberoemd in Vriescheloo, Onstwedde, Alteveer en ver daarbuiten. Gaat er weer bij in de MuziekArena in Alteveer.

GRATIS E-TICKETS AANVRAGEN:


U wilt graag gratis E-tickets voor Het Boerenrock Muziekfeest in Onstwedde?

Stuur dan een e-mail met de tekst

"JA, IK WIL HEEL GRAAG 2 GRATIS E-TICKETS VOOR HET BOERENROCK MUZIEKFEEST IN ONSTWEDDE!"

Samen met uw adres en woonplaats naar har@regiomagazine.nl en u ontvangt via de mail 2 E-tickets waarmee u toegang heeft tot Het Boerenrock Muziekfeest op zaterdag 4 april a.s. in Onstwedde!