Locatie:

Evenemententerrein Onstwedde:
Wessinghuizerweg 4
9591 VJ Onstwedde

Klik hier Google Maps

Vrijdag 10 april 2020 | Onstwedde | Aanvang: 20.30 uur
Het Noordelijk Muziekfeest Voorjaarseditie!

ANCORA: de wind vol in de zeilen

Bestaat de mogelijkheid om een bijna vergeten muziektraditie in een nieuw jasje te stoppen, en opnieuw laten kennis maken met het publiek? Ancora bewijst dat het kan. Wanneer de groep begint te spelen waant men zich onmiddelijk op de zee, de hoek waar we Ancora vinden met gezongen Shantyliederen. Alle liedjes zijn in een nieuw jasje gestoken wat perfect bij deze tijd past. Ancora is het Griekse woord voor; anker.

Ancora brengt het debuutalbum "vrij Als De Wind" uit, een fijne mix van Shanty, Irish Folk en Pop. Daarop staan samenwerkingen met onder andere: Kathy Kelly (Kelly Family),John Sheahan (The Dubliners) en Jan Keizer. Laatstgenoemde schrijf samen met zijn zoon, Louis Keizer, het overgrote deel van de songteksten.

Patrick Jongschaap, Patrick van Bree en Harm Wolters , de mannen van Ancora, zijn niet onbekend in de muziekwereld. Nu, een aantal jaren later zingt het drietal op podias door heel Nederland. Met de wind vol in de zeilen laten ze menig muziek hart sneller kloppen. Het anker is los en nu volle kracht vooruit!

Rene Karst: Atje voor de sfeer – Liever te dik in de kist – Supergave tijd

Rene Karst heeft dé hit van zijn leven te pakken! Zijn “Atje voor de Sfeer!” wordt overal gedraaid en uit volle borst meegezongen.

Een optreden van ‘de man met de groene bril’ is zeker niet standaard. Als geen ander weet Rene Karst zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Immers, geen feest is hetzelfde. Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist… Wie kan ‘em niet meebrullen! Uiteraard mag deze hit naast zijn “Supergave Tijd” en “Atje voor de Sfeer” niet ontbreken, maar het kan zo maar gebeuren dat Rene halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers.

Lucas & Gea zingen hun grootste hits op Het Noordelijk Muziekfeest

Al 20 jaar één van de bekendste Hollandstalige duo's van Nederland, met menige hits op naam en diverse top 100 noteringen. Bekend van o.a. Steeds weer huil je, De Waarheid, Ik zal dansen op je bruiloft, Ik gaf jou alles, Neem de tijd voor het leven, Ik geloof in alles wat ik doe, Dromer etc. etc.

Door jarenlange ervaring en met de gezelligheid die de muziek van Lucas en Gea uitstraalt brengen ze op ieder muziekfeest sfeer en gezelligheid met zich mee.

Burdy: Het feestbeest van het Noorden

Met zijn aanstekelijke optimisme, zijn vrolijkheid en zijn professionele voorbereiding op zijn optredens is hij voor Het Noordelijk Muziekfeest een artiest die wij er graag bij hebben in de MuziekArena.

Het feestbeest uut Grunn zingt natuurlijk zijn grootste hits tijdens het Noordelijk Muziekfeest waardoor het feest alleen maar nog groter gaat worden.

Hazes Tribute in de MuziekArena

Een warme sound en de bekende Hazes ‘snik’ Laat je betoveren door de gelijkenis van zijn grote idool, zijn “Hazes” optreden staat garant voor kippenvel.

Tijdens het optreden van Mark zullen de grootste hits voorbij komen. Bloed Zweet en Tranen, Zij Gelooft in Mij, De Vlieger, Zeg Maar Niets meer… een kleine greep uit het enorme Hazes repertoire!

Marlous Oosting voor het eerst op Het Noordelijk Muziekfeest

Ze is nog maar 31 jaar maar inmiddels zit ze al ruim 15 jaar in het vak.

Nog nooit stond ze op Het Noordelijk Muziekfeest maar deze keer is ze er bij en draagt ze bij aan een fantastisch muziekfeest.

Chris de Roo: Topzanger staat voor sfeer en gezelligheid

Deze sympathieke all-round topzanger uit Emmen maakt van elke gelegenheid een feest. Niet voor niets was deze uit Drenthe afkomstige topper tijdelijk de opvolger van René Froger in Cafe Bolle Jan in Amsterdam waar hij elke week op hét beroemdste feestpodiumpje van Nederland stond.

De doorgewinterd zanger Chris de Roo is geboren op 17 januari 1978 in Emmen. Al snel bleek dat Chris een groot zangtalent was. Tijdens de vele talenten jachten in het land waren de reacties altijd overweldigend. Hij deed er flink wat ervaring mee op en wist bovendien veel van de talentenjachten winnend af te sluiten. Chris voelt zich op het podium als een vis in het water. Zijn muziekkeuze en het contact met het publiek maken zijn optredens telkens tot een ware belevenis. In het jaar 2000 en 2001 verschijnt Chris de Roo dan voor het eerst op televisie. Hij treedt op in zowel de Nederlandse en Belgische Soundmixshow, waar hij een indrukwekkende René Froger weet neer te zetten.

Talloze optredens volgen. Zo trad hij op in een bomvolle Gooiland samen met bekende Nederlandse artiesten als Gordon, Lee Towers, Re-play en vele anderen. Tevens werd Chris gevraagd om opnieuw met talloze andere artiesten op te treden op het museumplein in Amsterdam voor maar liefst 50.000 dolenthousiaste mensen. Chris de Roo is geliefd bij het grote publiek. Zijn fantastische single "Grote Vriend" heeft Chris behoorlijke bekendheid bezorgd maar bij zijn optredens komen ook de meest uiteenlopende covers voorbij.

Marko Schuitmaker: The Coming Man op de Muziekfeesten

De 21-jarige Marko Schuitmaker, die in Oude Pekela werd geboren, staat voor het eerst in zijn mooie carriëre op de buhne tijdens de voorjaarseditie van Het Noordelijk Muziekfeest

Marko staat garant voor een sfeervol en prachtig optreden en is inmiddels een veelgevraagd artiest op talloze muziekfeesten, festivals en sportkantine’s in het hele land.

GRATIS E-TICKETS AANVRAGEN:


U wilt graag gratis E-tickets voor Het Noordelijk Muziekfeest Voorjaarseditie! in Onstwedde?

Stuur dan een e-mail met de tekst

"JA, IK WIL HEEL GRAAG 2 GRATIS E-TICKETS VOOR HET NOORDELIJK MUZIEKFEEST IN ONSTWEDDE!"

Samen met uw adres en woonplaats naar har@regiomagazine.nl en u ontvangt via de mail 2 E-tickets waarmee u toegang heeft tot Het Noordelijk Muziekfeest op vrijdag 10 april a.s. in Onstwedde!